Кабачок Белоплодный 20 г
Кількість 20 шт
Кабачок як різновид гарбуза з Латинської Америки в Європу був завезений в XV столітті. Спочатку його вирощували як декоративну рослину досить довго, близько 300 років, і тільки в XVIII столітті в Італії кабачок почали вживати в їжу. Руниста рослина сильноветвіста з циліндричними плодами, які мають гладку шкірку. Маса плодів досягає у вазі 700 г. З одного квадратного метра площі можна зібрати до 7 кг врожаю. У цьому сорті кабачків використовують плоди молодий зав'язі, поки насіння перебувають у стані зародків.
У вирощуванні кабачок «Білоплідний» невибагливий і потребує проріджуванні і прополці. Також періодично необхідно рихлити міжряддя щоб уникнути утворення грунтової кірки. Регулярний збір плодів сприяє утворенню нових зав'язей кабачків і тривалого плодоношення. За своєю поживністю кабачки прирівнюються до огірків, але містять більше вітаміну С і сухої речовини. Використовуються кабачки для домашнього приготування, а також для промислової переробки.