Даний набір пряних рослин не тільки зберігає насичені смакові якості грибних страв, але й посилює його, збагачуючи їхньою користю та чудовим ароматом. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються у засушеному вигляді).
Кмин надає чарівного аромату та смаку грибним супам, який найчастіше поєднують із вершками. Чабер покращує роботу підшлункової залози, стимулює діяльність травної системи, підвищує апетит. Майоран замінює перець у приготуванні грибного жюльєну, оскільки він має стійкий і злегка пекучий смак. Солоні гриби приправляють естрагоном, достатньо лише 2–3 стеблинки цієї приправи в банку заготовки для вишуканої свіжості та аромату. Смак і аромат цибулі-порею більш солодкий і менш різкий, ніж у звичній для нас цибулі, тому вона не може не сподобатися в грибних стравах
Основні | |
---|---|
Вага | 20 г |
Виробник | SeedEra |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Холодостійкість | False |
Засухостійкість | False |
Висота рослин | Низькосли |
Стійкість до ламання | True |
Основные атрибуты | |
Тип продукції | Посіяний (сіма) |
Сорт/Гібрид | сорт |
ГМО | False |
Вага паковання | 3 г |
Агрономические характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Терміни посіву | Берет, Апель |
Характеристики семенного материала | |
Досхочість | 95 % |
Упаковка | |
Паковання | Картонна пачка |
- Ціна: 16 ₴